• Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees Meer.

Chauffeurs Forum Alblasserdam - Gebruikers voorwaarden

Status
Niet open voor verdere reacties.

Siteadmin

Beheerder
Forumleiding
1) “Chauffeurs Forum Alblasserdam” is alleen bedoeld voor chauffeurs van de stalling Alblasserdam.
Alleen zij krijgen toegang tot alle onderwerpen in dit Forum.

2) Het is echter mogelijk dat niet chauffeur van de stalling Alblasserdam ook toegang krijgen tot “Chauffeurs Forum Alblasserdam”.
Dit is ter beoordeling van de “Administrator” of de “Moderator”.

3) Als u tot een speciale groep hoort ( OR Leden, VC Leden, SUB FNV Leden), krijgt u er een extra forum bij speciaal voor die groep. Dit extra forum is alleen te zien door die groep. Zij kunnen hier onderling communiceren, informatie uitwisselen of wat zij nodig achten om buiten het reguliere forum te houden.

4) Gasten hebben geen toegang tot “Chauffeurs Forum Alblasserdam”.

Door het bezoeken van “Chauffeurs Forum Alblasserdam” (inbegrepen “wij”, “ons” , “onze” , “Chauffeurs Forum Alblasserdam” , “http://forum.wmco.org” ), gaat u automatisch akkoord met de volgende voorwaarden.
Als u niet akkoord gaat met de voorwaarden, bezoek of gebruik “Chauffeurs Forum Alblasserdam” dan niet langer.
Wij hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen u daar zoveel mogelijk van op de hoogte houden.
Het is echter wel aan te raden zelf de voorwaarden te controleren op wijzigingen.
Als u niet akkoord gaat met de wijzigingen, maak dan niet langer gebruik meer van “Chauffeurs Forum Alblasserdam”.
Als u gebruik blijft maken van “Chauffeurs Forum Alblasserdam”, gaat u automatisch akkoord met de wijzigingen.

U gaat ermee akkoord geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel geörienteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden die gelden voor uw land, het land waar “Chauffeurs Forum Alblasserdam” is gehost of de internationale wetgeving.
Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat u onmiddelijk en permanent wordt verbannen van deelname aan dit forum, en uw serviceprovider kan geïnformeerd worden.
Het IP-adres van alle berichten wordt opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen.
U gaat akkoord dat “Chauffeurs Forum Alblasserdam” het recht hebben om onderwerpen te verwijderen, wijzigen, verplaatsen of sluiten wanneer zij dit nodig vinden.

Vrijwaringsverklaring

Hoewel de informatie op de forum.wmco.org website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld kan forum.wmco.org geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de eventuele gevolgen zoals schade of gederfde winst, op welke wijze of grondslag dan ook ontstaan als gevolg van het gebruik, de toegang (of juist de onmogelijkheid van gebruik of toegang), het vertrouwen op of acties ondernomen naar aanleiding van informatie of interactieve hulpmiddelen, faciliteiten en instrumenten op de forum.wmco.org website.

Aan de inhoud van de site kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien u zich toegang verschaft tot enig deel van de forum.wmco.org website, wordt u geacht van het bovenstaande te hebben kennisgenomen.

Mocht leden op onnauwkeurigheden, onvolkomenheden of verouderde informatie stuiten, dan stellen wij het zeer op prijs als u daarover een e-mailbericht verstuurt naar De Beheerder.

Als gebruiker gaat u ermee akkoord dat de informatie die u bij ons invoert wordt opgeslagen in een database.
Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder uw toestemming aan de Administrator, kunnen “Chauffeurs Forum Alblasserdam” of zijn medewerkers niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hackpoging die ertoe leidt dat de gegevens vrijkomen.

[*] Terug naar de aanmeldpagina
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan